keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Viime yön big ass ukkone

Eile oli se kunno ukkone minkä varmaa kaikki huomaski, ainaki täällä meä huudeilla. Tää oliki yks syy miks alotin koko blogin pion, ku sain otettua mielestäni pari iha siistiä kuvvaa siitä ja oisin laittanu facebookkii, vaan en oikee tienny mihi kategoriaa laittasin, enkä kehtaa ennää uutta kansiota tehä sinne..:D ass.
Nii päätin mielummi tehä uuen sivuston kokonaa. Nää mun ottamat kuvat ei sitte oo millä fancy ass kameroilla otettuja vaa iha tollasella perus äitien kameralla jolla pystyy muutaman metrin zoomailee ja sillee.. Mutta kuvaajastaha se o kii kuinka cooleja kuvia milläki putkella saa otettua..

ELI, tää kuva oli siisti ko ukkone oli just tulossa, ja taivas oli vielä iha normi taivaan sinine, nii yhtäkkiä siihe ilmesty toi synkkääki synkempi pilvi ja aurinko jäi loukkuu sen alapuolelle.. nii sain samaan kuvaan vangittua tollasen verenpunasen taivaan ja sitte iha poutasäätaivaan PLUS big ass ukkospilven.. Musta se o iha hyvi..:---)


Ja tässä on sitte sama ukkosmyräkkä muutama minnuutti myöhemmi. Oon vähä ylypiä että sain sillä samalla perus kameralla otettua salamasta kuvan!
Nää on otettu kerrostalon viiennestä kerroksesta nii tuo kuvakulumaki o meikästä iha siisti..:--)
Oli muute meleko kova ukkone. Muistan pentuna ko oltii hellsingissä reissussa just sillon ko siellä oli se vuosisajan kovin myräkkä, nii mun mielestä tää oli jo melekee yhtä HC. Koira oli vähä peloissaa..:D

1 kommentti:

  1. Pitää asua pilvenpiirtäjässä, että onnistuu saamaan kuvan ukkospilven yläpuolelta : )

    VastaaPoista