perjantai 16. heinäkuuta 2010

onnen päivä!

Eilisen päivän nukkuin koko päivän ja hoitelin univelkoja pois.. Noh illalla en sitte tietenkää saanu ennää millää unta, ja päätin lähtä huviksee vaa ajelee sinne sun tänne. Ajatuksissani ajelin jossai kemin nurkilla ja yhtäkkiä auto sammu ja savua nousi konepellin alta! \,,/ tässä vaiheessa kello on jottai vähä yli yks yöllä..
Ei auttanu ko soittaa hinaaja miehelle että veis mut kottii. Hinaaja tuli paikalle ja ilmotti että vakuutus maksaa hinauksen, mutta vain lähimmälle merkkihuoltamolle. joka tottakai oli sitte kemissä! ajokelvoton Auto vietiin kemin aineelle, ja siellä minä sitte seisoin keskellä yötä ypöyksin kemissä ylläni pelkät shortsit ja t-paita. ja siellä oli muute aika viileä ilma. Onneks yks tuttu otti mut kyllää vähäks aikaa ettei tarvinnu pihalle jäähä.
Sitte aamulla heti kaheksalta huoltoasemalle taxilla kertomaa korjaajillekki että mistä oli kyse, jotka välitti ilouutisen että korjaus tullee olemaan kallis ja kaiken lisäks pääsevät alottamaan hommat vasta viikon päästä maanantaina. (nyt oli siis perjantai aamu) eli TAAS seison orpona kemin päässä samat vähäiset vaatteet päällä, vieläki oli kylymä. taskun pohjalla oli sen verran rahhaa että pääsin taxilla bussiasemalle. bussiasemalla ilonen kassatäti sano että just "lähti bussi ouluu, oisitpa ehtiny siihe. seuraava lähtee kahen tunnin päästä." -kylmä- no sainpa bussiasemalla vähä nukuttua ja söin pullan!
Bussimatka meni iha hyvi siinä ei mittää erikoista, vähä kylymä vaa..:D Oulun päässä nousin sitte bussista pois ja täällähä sato tottakai vettä, onneks mulla oli jo kylymä nii ei menny hukkaa hyvä sae!! Kävely matka venähti melekee tunnin mittaseks ko luulin olevani viekas ja ajatteli oikasta, eksyin. :DD mutta vihdoin pääsin kottii lämpimää ja vastassa oli koira ilosena oottelemassa. :)) (oiskoha kello ollu yks tässä vaiheessa päivällä?)
Tottakai koira piti käyttää lenkillä heti, ko silläki oli vähä jääny yks lenkki vällii sattuneesta syystä. eli samantien ko sisälle pääsin lämpimää nii otin koiran mukkaa ja takasi pihalle.. mutta tässä vaiheessa ei ennää haitannu vaikka oli kylmä ja märkä olo ku olin jo käytännössä kotona.
Mutta eipä tässä vielä kaikki! lenkiltä palattua tajusin tottakai että olin jättäny avvaimet sissää, yöpöyälle sängyn vieree..:DD JES! soitin sitte lukkomiehelle joka sano että oli haukiputtaalla, mennee noin tunti. sitte istuttii rappukäytävässä tunteroine märkinä ja väsyneinä, tai mää ainaki olin..:D olin siis hetken koditon ja autoton. nyt oon ennää vaa autoton..:D
Anyway, kello oli jottai kolome ko pääsin sängyn pohjalle pitkällee vihdoin ja nyt on jo iha hyvä mieli. jostain syystä en oo ollu ees hullun hermona koko tapahtuman missää vaiheessa..(?) on vaa vähä sellane fiilis että "tulipa tehtyä". varmaa tuun olleen hermona sitte viikon päästä ku autokorjauksen lasku tullee..:D mutta siihe on vielä aikaa.

1 kommentti:

  1. Oho mikä stoori. Kuule, sulle on vaikeeta lähettää kommenttia, jos ei ole kirjautunut itse johonkin. Yritä laittaa sinne vaihtoehto "anonyymi", jos joku haluaa.

    VastaaPoista