torstai 15. heinäkuuta 2010

Poolpartyt 2010

Tämän kesän kohokohtia meikälle on ollu ehkä alkukesällä ko järjestin oulun skeittiparkilla Poolpartyt.. eli siis "allasbileet", mutta se allas ei tarkota tässä nyt mittää uima-allasta vaa skeittauksen yhteyessä pool tarkottaa tyhjennettyä allasta jossa skeitataan.. siinä kielioppia.

Eli siis täällä oululla on noi betoni-altaat, poolit, jonne keräsin porukan, lähinnä just facebookin kautta laitettii sana kiertään että sillon ja sillon pooleilla partyt, luvassa grilliä kovvaa menua ja kisa.. Paikalle tuli yllättävän paljo jengiä, siitä olin mielissää, liekkö joku 40-60 kollia ja joitai tyttöjäki.. Ja siellä lojuttii koko ilta auringon alla ja kaikki veti toinen toistaa coolimpia skeittijuttuja..
Jossai vaiheessa ko grillit oli grillattu ja pojat vähä lämmitelly, oli aika alottaa illan kisa, death jam! joka tarkottaa alan kielellä sitä että jos poolilla rullaa vahingossa tai tahalla enemmän ko yks henkilö kerrallaa, siitä tulee death jamit.. kuitenki, mää kehittelin tästä kisan pojille.

Kisaan sai osallistua niin moni ko uskalsi ja kuka tahansa, alueena oli pikku pooli ja kun kaikki oli valmiina laski joka kolli yhtäaikaa altaaseen ja yksinkertaisesti voittaja oli se joka oli viimeisenä hengissä/pystyssä.. Kisan aikana sai tehdä mitä temppuja tahansa tai olla tekemättä, kunhan vauhti pysyy täysillä ja maahan ei saa koskea.. Kisaan osallistui muistaakseni 9 poikaa (joka on aiaka paljon pikkupoolille) ja aikansa kurvailtuaan voittajaks selvis kolli nimeltä Joni-Veli ja palkinnoks se sai mun maalaaman laudan..
Tässä on kisa just alakamassa, meikä kertoo altaan pohjalla peli säännöt ja käessä piän paketoitua palkintua.


Seuraavassa poijjat asettu valamiiks reunalle. Ja sitte alako täys mayhem!
Voittajaks vihdoin siis seleviyty Joni-Veli, joka sai maalaamani lauan palkinnoks. DEATH JAM POKAALIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti